lauantai 13. huhtikuuta 2013

Spring break through my camera

Moi taas :)

On vierähdelly taas pari päivää siitä kun viimeksi kirjotin! Nyt kirjottamisen sijaan saatte ihailla mun pärstää ja kuunnella mua höpöttämässä mun tapahtumista täällä:)

Eka video on normi postaus ja tokalla videolla sit höpisen enkuksi:) Saatte kuulla millasella enkulla höpisen täällä päivittäin:D

Suosittelen että avaatte nää videot youtubessa nii ei tarvi tuosta mini lootasta tuijotella...:D





Nii siinä teille meriruokaa......Oikeasti kuka sanoo että meriruokaa? Selvästi just keksin tuossa uuden sanan. Seafood ei ole yhtäkuin meriruoka Susa, ei sitä voi kääntää niin.



ps. ite en pysty (halua) sitte kattoa näitä videoitani itestäni enää uudestaan, joten yritän ulkomuistista muistella sit että mitä oon missäki sanonu ja tehny.... :D



















Oikeasti mikä tämä on.

























































En oikein tykänny ostereista.....









Tosiaan ne karkkikaupan työntekijät tekee omat karkkinsa paikan päällä, niin tässäkin se veivaa jotain tommosta laitetta ja tekee semmosia karkkeja:)







SIINÄ SE KUMMITUS NYT ON!!!










Tämä oli yhden tytön hauta, jonka kerrottiin kummittelevan siellä Savannahissa! 
Abbs:)














Nii tosiaan kerittiin torstaina nähä ilotulituskin:)


<3



Tämä ravintola missä syötiin,  on tuttuTV showsta nimeltä" Bizzare Foods" 


olin kipeänä, tämän siitä saa..<3

-Susa

28 kommenttia:

  1. ihana postaus ja olit tosi aito noissa videoissa, tee ihmeessä lisää :) ja hehe tarkotitko mereneläviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voikiitos kannustuksesta, ehkä uskallan tehä videoita lisää, varsinkin nyt kun ei meinaa aika riittää kirjotteluun :)

      Poista
  2. Katoin kummatkin videot kokonaan,aivan mahtavia!
    Mitä toi mies tossa yhdessä kuvassa tekee? Siis toi vihreepaitanen joka tavallaan jotain muovilastuja pyörittelee o__O ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh hyvä että tykkäsit! Ja se tekee karkkeja, tarkemmin sen nimistä karkkia kun "laffyTaffy" :D sokeria ja väriainetta, nam.. :D

      Poista
  3. tosi kivoja videoita vaikutat ihanalta persoonalta!:) mutta mikä toi läiskäytysääni on mitä teet koko ajan:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai se tulee luonnostaan kun puhun, en tiedä :D

      Poista
  4. vitsit ihania vaatteita sulla !! ja aivan vallottavia kuvia :)

    VastaaPoista
  5. Voi vitsi, ku sä oot sulonen tyttö! Aivan ihana. :) Sulla on ylisöpö ääni ja sun hiukset on rakkautta. ♥

    VastaaPoista
  6. aiotko sä jatkaa blogin kirjoittamista sitten tämän vaihtarivuoden jälkeenkin :--)?? ois tosi kiva jos jatkaisit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä luultavasti, tämä jo käy sen verran rutiinista niin tuun jatkossa höpöttelemään myös elämästäni kotiuduttuani :)

      Poista
  7. oli kyllä tosi mukava kattoa noi videot, ei edes tajunnu, että yhtäkkiä meni 45 minuuttia niihin!:D että tee vain ihmeessä lisää:-) ja vähän naurahdin tolle "kummitukselle":DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että ees jotenkin onnistuin puhumaan kameralle vaikka videot tarvikin vähän editointia..:D ja joo oli kuule semmonenki paranormaali ilmiö että.. :D

      Poista
  8. sun vaatteet on tosi upeita! :o ja noi videot myös, ei ees huomannu ajankulua niitä katellessa. eli tee vaa lisää! tääl on ainaki yks katsoja:)

    VastaaPoista
  9. Sä olet täydellinen.
    Noi videot on ihania ja kuvat on ihania ja sä olet ihana! Voih. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpshpös!! Joo yritin parhaani mukaan tehdä miellyttävän postauksen, hyvä että onnistuin :)

      Poista
  10. mooi, voisitko sä tehdä vaikka kysymyspostauksen sun vaihtarivuoden loputtua? :) ois kiva tietää niist jutuista, kun oon itekki haaveillu vaihtarivuodesta usa:ssa :) Ja ihana tää sun blogis, oot ihan sairaan kaunis ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tottakai voin tehdä!! :) hyvä idea, laitan semmosen tulille kun kotiudun täältä :) Kiitos kovasti :)

      Poista
  11. moikka! mulla on suunnitteilla vaihtoon lähteminen mahd. ens vuonna ni oisin tosi kiitollinen jos viittisit vastaa mun pariin kysymykseen!
    eli ku rotareillahan on käytäntönä se, että jos haluaa vaihtoon niin täytyy itse ottaa vaihto oppilas kotiinsa tai hankkia perhe vaihto-oppilaalle. joten jos tätä mahdollisuutta ei ole, estääkö tai pienentääkö se mahdollisuutta päästä rotareiden kautta? miten ite hoidit tän?
    ja sit ku siellähän laitetaan 4 maatoivetta, ja itsellä on lähes ainoa vaihtoehto usa, tai mahd jos ei sinne pääse niin aussit. joten jos laittaa toiveeksi usan ja toiseksi aussit, 3 ja 4 jotain minne ei halua, niin kuinka todenn. on päästä usaan? tai onks sinne niinku vaikee päästä? sit entä jos päätyykin vasta 4 vaihtoehdon maahan, voiko vaihtovuoden perua ja tuleeko siitä jotain kustannuksia? :) joo tiedän että maalla ei sinänsä oo väliä mut mun mielestä se maa vaikuttaa niin paljon siihen vuoteen ja haluaisin ehd. usaan! ja muut järjestöt on aika paljon kalliimpia siks mietin rotareita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei eli meile ei tullut vaihtaria, koska ilmotettiin jo alussa ettei meillä ole mahdollisuutta hostata vaihtaria, ja ne ymmärsi sen kyllä hyvin ainakin meidän osalta, joten se ei mun mahdollisuuksia heikentänyt, sitten ne vaan etsii muita perheitä.

      USAhan on paikkoja auki muistaakseni kaikista eniten koska tää nyt on niin iso paikka, ja itellä oli vaihtoehtoina 1. USA 2. Aussit 3 . Kanada, ja usaan pääsin. Ausseihin ei yleensä paikkoja oo paljoa auki, että USA noista on ainakin todellakin se suurempi realistinen maavaihtoehto.

      Vuoden voi perua ihan missä vaiheessa tahansa, ja riippuu ihan siitä ootko ostanu jo liput/viisumin/ vakuutukset itelles ennen sitä perumis päätöstä. Tietenkin se sillon tulee maksamaan, mutta siinävaiheessa kun sulle ilmotetaan sun maa, niin mitään kuluja ei oo vielä tullut.

      Joo tottakai ymmärrän huolesi, mietin ihan samaa enneku lähin, että haluan tasan USAAN koska se oli mun haave. Voin kuitenkin sanoa, että ihan sama missä sen vuoden vietät, se ei oo mitään siihen verrattuna mitä kokisit sinä vuonna suomessa, joten kannustan lähtemään vaikka ei sitä 1. toivetta saisikaan toteen, on tämä vaan semmonen kokemus :)

      Poista
  12. Saako rotarien kautta kuukausirahaa? ihanku oisin jostain kuullu et saa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo saa, mä ite saan 75 dollaria kuussa, riippuu ihan että mihin osavaltioon sut laitetaan :)

      Poista
  13. moi susa! :D oon kauhavan lukiossa kans, ja viime vuonna aina kattelin sun vaatteita, koska sulla on aina ihan mahtavia vaatteita! oot oikeesti superkaunis. :D mutta pysyttelen nyt nimettömänä, etten saa mitään stalkkerin mainetta. :-D en usko, että tunnet mua, koska en ainakaa muista, että oltais koskaan juteltu. :P paitsi, mun mielestä joskus vahingossa törmäsin suhun..kirjaimellisesti. :DDD

    toivottavasti sun vuosi on ollu upee! ainakin siltä näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha okei no kiitos kovasti kehuista :) Joo en vaihtaisi tätä kokemusta mihinkään!

      Poista
  14. sulla on tosi kiva blogi! oot tosi nätti ja sulla on kivoja vaatteita ja tää sun blogi on jotenki niin inspiroiva :) luin yhden illan aikana kaikki sun vaihtari ajan postaukset ja oon niin kade sulle!! tsemppiä sulle vielä tulevaisuuteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva kuulla!! Ai että tämmöset kommentit saa mut tuntemaan niin hyvältä, kun oon jotain tehnyt oikein ees tän blogin kanssa!! :D
      Kiitos paljon :)

      Poista